Contact

Cell: +32 498 70 11 21
jasper@junction.be or askim@junction.be

Office

De Koekenfabriek

Komiteitstraat 46-52

2170 Antwerpen

Creativiteit op de werkvloer

Improvisatietraining

1 tot meerdere dagen – 1 tot 20 personen

Klaar om playfulness binnen te brengen in jouw organisatie? Improviseren is kunnen inspelen op veranderingen en het onverwachte. Of was dat innoveren?
In deze interactieve training gaan we individueel, in duo en in groep aan de slag. Een bewezen methodiek die samenwerking, persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en zelfvertrouwen bevordert, en bovenal fun is? We komen eraan!

Lego serious play workshop

1 tot 3 dagen – 5 tot 15 personen

Door het verweven van spel in jouw bedrijfsstrategie, worden problemen zichtbaar gemaakt en wordt de verbeeldingskracht van deelnemers gestimuleerd.
Via groepsdiscussies, kennisdeling en spel komen we tot andere inzichten en oplossingen, direct inzetbaar in jouw bedrijf. En bovenal: gedragen door jouw medewerkers.

Visual thinking workshop

1 tot 2 dagen – 4 tot 15 personen

In deze praktijkgerichte workshop ga je aan de slag met visuele elementen, en leer je hoe deze in te zetten tijdens meetings, brainstormsessies, workshops, dagelijks werk, en dergelijke meer. De kracht van visuele content verbetert communicatie, bevordert samenwerking en maakt ideeën duidelijk in een oogopslag. Waar visuele info voor 65% wordt onthouden, is dit bij gesproken info ongeveer 10%. Het belang valt dus zeker niet te onderschatten en zal absoluut een meerwaarde vormen in uw bedrijf. Na deze workshop kan je via specifieke technieken en een toolbox zelf aan de slag.

Facilitatie

1 dag

Efficiënt en effectief faciliteren we jouw meeting, strategische reflectie of workshop. We krijgen deelnemers in beweging en begeleiden oplossingsgericht.
Zo kunnen we snel en mét positieve focus, beslissingen nemen.
Kortom: we doen meetings werken.

nl_BENederlands (België)
en_GBEnglish (UK) nl_BENederlands (België)