Contact

Cell: +32 498 70 11 21
jasper@junction.be or askim@junction.be

Office

De Koekenfabriek

Komiteitstraat 46-52

2170 Antwerpen

Menselijk kapitaal en bedrijfscultuur

Leadership programma

6 maanden – 1 persoon

Jezelf en jouw bedrijf verbeteren, is waar dit programma over gaat. Jij bepaalt de intensiteit – wij zorgen ervoor dat je groeit als leider en persoon.
Door het definiëren van specifieke elementen die je wil verbeteren, ontwikkelen we een volledig programma op maat.
Hoe kan je jezelf en de mensen rondom jou inspireren om beter te doen, elke dag?

Innovatiemanager coaching

6 maanden – 1 persoon

We werkten reeds samen met heel wat sectoren en bedrijven, en komen zo elke dag in aanraking met verandering. We zien hoe bedrijven zich moeten aanpassen om relevant te kunnen blijven, en wat ze doen om succesvol te zijn.
Wil je als bedrijf graag het voortouw nemen in het tot stand brengen van een duurzaam innovatie- en veranderingsproces, dan is dit het programma voor jou.

Zelfsturing en zelfsturende teams: introductie

2 dagen – 5 tot 15 personen

Je maakt kennis met de fundamenten van zelfsturing en leert wat er nodig is om te evolueren naar meer zelfsturing in teams.
We gaan dieper in op de verschillende betekenissen en mogelijkheden van zelfsturing, en ontdekken wat kan werken in jouw bedrijf.

Zelfsturende teams: ontwikkelprogramma

3 tot 12 maanden – 4 tot 10 personen

Samen met jouw team, ontwikkelen we een programma op maat dat jouw team of organisatie leidt naar meer zelfsturing. Teams en individuele medewerkers nemen verantwoordelijkheid, kunnen opportuniteiten zien in uitdagingen en er correct naar handelen.
We creëeren een kader en structuur waarbinnen jouw team de vrijheid heeft om beslissingen te maken en deze uit te voeren – altijd in het belang van het bedrijf.

nl_BENederlands (België)
en_GBEnglish (UK) nl_BENederlands (België)